Finance stage in Emmeloord

Emmeloord

Ben jij op zoek naar een stage in de Finance? Kom ons team versterken bij de ROK Groep in Emmeloord!

Wie ben je?

Jij bent een gemotiveerde student in het derde of vierde jaar van je studie en op zoek naar een stage in de Finance. Ben jij ambitieus, leergierig en hou jij van cijfers? Dan past deze stage perfect bij jou!

Wat ga je doen?

Tijdens jouw stage ga je ons Financiële team versterken. Jij gaat je onder andere bezig houden met crediteuren- en debiteurenbeheer, interne doorbelastingen, de maandafsluiting en het verwerken van bankmutaties en inkoopfacturen. Ook houd je de rekening courant op peil. Als je een onderzoek moet uitvoeren tijdens je stage, zijn hiervoor veel mogelijkheden. Samen met je stagebegeleider kijk je naar wat voor projecten je zou kunnen oppakken en waar jouw interesses liggen. 

Wat krijg je?

·       Stagevergoeding van €500,-;

·       Reiskostenvergoeding van €0,21,- per km, vanaf 5 km enkele reis;

·       Gratis sporten tijdens werktijd;

·       Dagelijkse gratis lunch;

·       Laptop van de zaak.

Organisatie

Wanneer je bij ons komt stagelopen word je onderdeel van een informele organisatie waar plezier en hard werken samenkomen, en waar we gezamenlijke successen vieren! Bij ROK Groep werk je samen met een grote groep gezellige collega's, die ook werkzaam zijn bij een van onze labels (Medicalhunt, Dag1, Quotec en Dujob).

 

Interesse?

Mail dan je cv en motivatie naar hr@rokgroep.nl. Ook kan je Hester de Jong bereiken door te bellen of te appen naar 06 12570577.

Solliciteer direct via onderstaande knop!

Vragen?
HR Rokgroep
×

Leuk dat je contact opneemt met ROK Groep. 

× Whatsapp ons!