Onze cultuur

Dat wij iedere dag fluitend naar ons werk gaan komt niet alleen door wát we doen, maar ook door hóe we het doen. We gaan elke dag met zijn allen voor succes. En deze successen laten we niet ongemerkt voorbij gaan, nee, deze vieren we. Samen. Samen gaan wij voor goud en zijn we niet te stoppen. Ga je mee?

HR stage Hester - ROK Groep

Samen voor groei

Bij ROK Groep groeien we hard. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s die met ons mee willen groeien. 

Ook vinden we persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke groei ontzettend belangrijk. Door externe trainingen en opleidingen ontwikkel jij je zoals je wilt. Doorgroeien van bijvoorbeeld junior naar senior binnen ROK Groep? Met ons interne ontwikkelingstraject krijg jij de handvatten die je hiervoor nodig hebt. Groei je mee?

Plezier in het werk

Plezier in het werk is cruciaal om elke dag het beste uit jezelf te halen. Om het belang van plezier nog eens extra te onderstrepen, organiseren we meerdere keren per jaar feestjes met het hele team. Echte successen vieren we samen!

Word jij onze nieuwe collega?
Ruth Versluis Ruth Versluis
Hester de Jong Hester de Jong
Naoufal Bellari Naoufal Bellari
Annet Engwerda Annet Engwerda
Kasia Docter Kasia Docter
Johan Oost Johan Oost
Elise Kamp Elise Kamp
Steven Korf Steven Korf
Jesca de Best Jesca de Best
Dubbele Ras Dubbele Ras
Thirsa van der Stelt Thirsa van der Stelt
Anna van Veen-Sosna Anna van Veen-Sosna

Het ROK team? Een verzameling van 75 nuchtere, betrokken en hardwerkende mensen, die ook nog eens ontzettend goed zijn in hun werk. We zijn trots op het talent, de kennis én de mentaliteit van onze collega’s, waarmee we dagelijks weer mooie resultaten neerzetten.

Meer weten Neem contact met ons op.
Afdeling HR