Vind jouw stageplek bij ROK Groep

Ben jij op zoek naar een stageplek voor aankomende stageperiode? Zoek niet verder! Wij hebben toffe (afstudeer)stageplekken binnen Marketing, HR, Finance en Sales bij ROK Groep of één van onze labels.

Plezier in het werk - ROK Groep

Onze stageplekken

Ben jij op zoek naar een stageplek waar je werkervaring op kunt doen, ontzettend veel kunt leren en waar je onderdeel wordt van een fantastisch team? Wij bieden stageplekken op gebied van Marketing, HR, Finance en Sales, voor zowel MBO als HBO meewerk- en afstudeerstages. Zo hebben wij verschillende afstudeeropdrachten voor jou in petto, maar zijn jouw ideeën ook zeker welkom!

Wil je meer weten over de mogelijkheden binnen ROK Groep? Neem dan zeker contact met ons op! Samen kijken we naar wat het beste bij jou past.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Ruimte voor eigen inbreng en ideeën
  • Uitstekende begeleiding, ontwikkeling én veel leren
  • Regelmatig teamuitjes
  • Gratis sporten onder werktijd
  • Een door ons goed verzorgde lunch en dagelijks vers fruit
  • Een jong en flexibel team
  • Een stagevergoeding van €500,- per maand

Wie zijn wij?

ROK Groep is het hoofdkantoor van vier labels: Medicalhunt, Dujob, Quotec en Dag1. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Emmeloord, maar onze labels zitten ook in Utrecht.

Medicalhunt is gespecialiseerd in het bemiddelen van zorgprofessionals, Dujob richt zich op de arbeidsbemiddeling in de industrie, metaal en techniek, Quotec ontwikkelt software voor het digitaliseren van HR/Recruitment gerelateerde processen en Dag1 houdt zich bezig met de arbeidsbemiddeling van Office functies.

HR stage Ruth - ROK Groep
Thirsa - ROK Groep
Hester HR stage - ROK Groep
Wim - ROK Groep
Samen plezier - ROK Groep

Ons team bestaat uit 70 collega’s die zich dagelijks vol enthousiasme inzetten om onze gezamenlijke doelen te behalen. Naast hard werken, is er regelmatig tijd voor ontspanning in de vorm van bijvoorbeeld een wandeling, een potje darts of een pingpongwedstrijd.

Zodra je komt te werken voor ROK Groep ben je onderdeel van een enorm groeiende organisatie waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen én waar veel ruimte is voor plezier. Niets is te gek en wij staan open voor al jouw ideeën!

Zij gingen je voor

Benieuwd naar de ervaringen van onze stagiairs? Lees de verhalen van Ruth, Hester en Aniek.

Verzeker jezelf van een stageplek!

Enthousiast geworden? Verzeker jezelf van een stageplek. Laat je interesse blijken en neem contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek over jouw mogelijkheden. Tot snel!

Meer weten Neem contact met ons op.
Afdeling HR
×

Leuk dat je contact opneemt met ROK Groep. 

× Whatsapp ons!