Onze labels

We verbinden de leukste werkgevers en banen aan de beste werknemers. Binnen de zorg helpen wij de beste verpleegkundigen, helpenden en overig zorgpersoneel aan een betekenisvolle baan met Medicalhunt. Met Dag1 zoeken we uitvoering naar de beste werknemers voor office-functies. Bij Dujob bemiddelen én leiden we op voor de beste banen in de metaal, techniek en industrie. Samen met onze collega’s van Quotec bouwen we de mooiste maatwerk oplossingen op het gebied van software en apps. En met NinePlus people richten we ons op het versterken van bedrijfsculturen en bieden we innovatieve en praktische HR-oplossingen voor Scale Ups.

Medewerkers - ROK Groep
Zorg

Je handen uit de mouwen steken, echt iets betekenen voor anderen. Bij Medicalhunt geloven wij dat de zorg in Nederland beter kan. Voor cliënten, patiënten én voor zorgmedewerkers. Samen maken wij het verschil.

Bezoek website ›
Quotec - ROK Groep
HR-software oplossingen

Bij het label Quotec ontwikkelen we eigen software en focussen we ons op 3 producten. Het eerste product is FLEX Platform, een app voor het beheren van planning en urenregistratie van flexibel personeel. Het tweede product is een compleet ERP pakket voor voedselverwerkende bedrijven. En als derde hebben we een app die organisaties ondersteund in vacature- en activiteitenaanbod. Quotec laat software voor jouw werken!

Bezoek website ›
Vrijmibo - ROK Groep
Metaal, Techniek, Industrie en Logistiek

Bij Dujob vind je de beste medewerkers en de leukste banen binnen de branches techniek, metaal, industrie en logistiek. Hoe wij dat weten? Omdat wij zowel onze kandidaten als opdrachtgevers altijd eerst persoonlijk leren kennen. Zo maken wij de beste match!

Bezoek website ›
Office

Bij Dag1 zoeken we uitvoerig naar de beste match tussen onze werkzoekenden en onze opdrachtgevers. Wij geloven dat iedereen moet kunnen werken met plezier, in ieders type dienstverband en iedere fase van iemands carrière.

Bezoek website ›
HR ondersteuning

NinePlus People richt zich op het versterken van bedrijfsculturen en biedt innovatieve en praktische HR-oplossingen voor Scale Ups in Nederland.

Bezoek website ›
×

Leuk dat je contact opneemt met ROK Groep. 

× Whatsapp ons!