Onze labels

We verbinden de leukste werkgevers en banen aan de beste werknemers. Binnen de zorg helpen wij de beste verpleegkundigen, helpenden en overig zorgpersoneel aan een betekenisvolle baan met Medicalhunt. Met Dag1 zoeken we uitvoering naar de beste werknemers voor office-functies. Bij Dujob bemiddelen én leiden we op voor de beste banen in de metaal, techniek en industrie. En samen met onze collega’s van Quotec bouwen we de mooiste maatwerk oplossingen op het gebied van software en apps.

Medewerkers - ROK Groep
Zorg

Je handen uit de mouwen steken, echt iets betekenen voor anderen. Bij Medicalhunt geloven wij dat de zorg in Nederland beter kan. Voor cliënten, patiënten én voor zorgmedewerkers. Samen maken wij het verschil.

Bezoek website ›
Quotec - ROK Groep
Maatwerk software

Bij Quotec ontwikkelen we software en digitale oplossingen op maat die mensen en bedrijven verder helpen. Verbonden. Oplossingsgericht. Betrokken. Dat is hoe we werken, dat is hoe we zijn. Met een nuchtere blik, beide benen stevig op de grond en voortdurend op de hoogte van de laatste trends in ons vakgebied.

Bezoek website ›
Vrijmibo - ROK Groep
Metaal, Techniek, Industrie en Logistiek

Bij Dujob vind je de beste medewerkers en de leukste banen binnen de branches techniek, metaal, industrie en logistiek. Hoe wij dat weten? Omdat wij zowel onze kandidaten als opdrachtgevers altijd eerst persoonlijk leren kennen. Zo maken wij de beste match!

Bezoek website ›
Office

Bij Dag1 zoeken we uitvoerig naar de beste match tussen onze werkzoekenden en onze opdrachtgevers. Wij geloven dat iedereen moet kunnen werken met plezier, in ieders type dienstverband en iedere fase van iemands carrière.

Bezoek website ›
×

Leuk dat je contact opneemt met ROK Groep. 

× Whatsapp ons!