Recruiter Dujob

Emmeloord

Kom jij ons team in Emmeloord versterken als recruiter bij Dujob? Jij werft de beste kandidaten voor onze klanten in de metaal, techniek, logistiek en industrie.

Wie ben je?

Jij bent een recruiter die precies weet welke stappen te nemen om de beste kandidaten te vinden voor onze klanten. Je kunt snel schakelen en maakt gemakkelijk contact. Je krijgt energie van contact leggen met zowel nieuwe- als huidige kandidaten (telefonisch, via de e-mail en via Whatsapp) en met klanten of prospects. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en kunt je in het Engels (en eventueel in het Pools) ook goed verstaanbaar maken.

Dit zegt jouw collega:

“Dujob is één grote, gezellige familie. We letten goed op elkaar en hebben veel plezier in ons werk. Geen dag is hetzelfde en je krijgt echt de kans om je door te ontwikkelen.”

Wat ga je doen?

Als recruiter bij Dujob ga je fulltime aan de slag in een 360-graden rol. Dat betekent dat je zowel recruitment als sales acties oppakt binnen het team, waarbij je focus in eerste instantie ligt op recruitment.

Jij gaat:

  • Op zoek naar de beste kandidaten voor onze klanten
  • Intakegesprekken voeren, vacatures schrijven, klanten bezoeken en contact onderhouden met klanten en kandidaten
  • Samenwerken met een team van 3 gezellige en ervaren recruitment collega’s

Wat krijg je?

Bij Dujob werk je als recruiter binnen een ervaren team met gezellige collega’s. Plezier in het werk en samen gaan voor goud zijn kernkwaliteiten die het team omschrijven. Ook zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld de rol van senior recruiter of richting een sales functie.

Uiteraard hoort er bij jouw functie een passend aanbod:

  • Een fulltime bruto startsalaris tussen de €2.372,- en €4.838,-;
  • Reiskostenvergoeding van €0,21 per km;
  • Een telefoon en laptop van de zaak;
  • 20 vakantiedagen met de optie tot het bijkopen van 20 extra dagen door middel van je IKB;
  • 15% IKB (individueel keuzebudget) bovenop je salaris waarmee je bijvoorbeeld een fiets kunt lease, vrije dagen kunt kopen of extra salaris kunt laten uitbetalen.

Elke dag kun je aanschuiven bij een volledig verzorgde lunch en staat er vers fruit klaar, waardoor je ’s ochtends geen stress hebt over een broodtrommel die je klaar moet maken. Ook bieden we jou de kans om te sporten in de pauze bij de sportschool van onze buren.

Organisatie

Dujob staat bekend om de echte doeners en wij geloven in ‘gewoon doen’. Dit betekent dat er hard wordt gewerkt en er snel wordt geschakeld, maar ook dat er voldoende ruimte is voor gezelligheid. De perfecte mix van een leuke groep collega’s en uitdagend werk dus!

Dujob is onderdeel van ROK Groep, zodat je naast je collega’s binnen Dujob ook een grote groep andere collega’s krijgt bij de labels Medicalhunt, Dag1 en Quotec.

Interesse?

Kom jij ons team bij Dujob versterken als recruiter? Wacht dan niet langer en solliciteer op deze uitdagende functie. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze corporate recruiter Fenna (fenna@rokgroep.nl).

Vragen?
HR Rokgroep
×

Leuk dat je contact opneemt met ROK Groep. 

× Whatsapp ons!