Zeven vragen aan: Gretha, consultant bij Medicalhunt

Sinds 1 januari 2018 werkt Gretha met veel plezier bij Medicalhunt. Inmiddels is Medicalhunt maar ook ROK Groep enorm gegroeid en dit heeft Gretha allemaal meegemaakt. Gretha vertelt graag meer over hoe de afgelopen 6,5 jaar zijn geweest. Lees snel verder!

Hoe ervaar je het werken bij ROK Groep?
ROK Groep is echt mijn ‘thuis’. Al vanaf de eerste werkdag voelde ik me echt op m’n plek. Ik ben hier gekomen toen we nog met een klein clubje waren en heb het bedrijf zien groeien tot waar het nu staat. Ik ben dan ook erg trots op de mannen, dat ze dit hebben bereikt in zo’n korte tijd. En stiekem ook wel een beetje trots op mezelf dat ik hieraan heb bijgedragen. Ik vind het mooi dat ik via Medicalhunt iets kan betekenen voor de zorg in Nederland. Ik ben zelf geen type om aan bed te staan, maar door goede mensen aan te nemen en aan te bieden bij onze klanten kan ik toch iets bijdragen aan het verbeteren van de zorg.

Hoe heb je je kunnen ontwikkelen bij ROK Groep?
Ik ben begonnen bij ROK Groep voor een korte meewerkstage en een opdracht voor school te kunnen maken. Dit beviel van beide kanten eigenlijk zo goed, dat we na een paar weken samen om tafel zijn gegaan om bij ROK Groep in dienst te komen. Ik ben begonnen als recruiter bij DMU en heb daarna de overstap gemaakt naar de VVT, van Medicalhunt. Vervolgens ben ik consultant geworden bij Medicalhunt en sinds kort ben ik naast consultant voor de reguliere tak ook consultant voor zzp geworden. Al heel veel gedaan binnen ROK Groep dus!

Je vertelt dat je trots bent op je eigen bijdrage. Wat is jouw bijdrage geweest?
Ik heb binnen ROK Groep in diverse teams gewerkt. Ik ben gestart als recruiter bij DMU en daarna ben ik recruiter bij Medicalhunt geworden omdat het daar nodig was. Later kreeg ik de functie consultant en heb ik ook contact met klanten opgebouwd. Het eerste contact met Hilverzorg heb ik gelegd en dit is tot op heden nog steeds een grote klant van ons. Sinds enige tijd ben ik onderdeel van team zzp en ik heb hier vooral voor gekozen omdat ik merkte dat ze in dat team ondersteuning konden gebruiken. Ik heb bij Daniëlle, oud teammanager Medicalhunt, aangegeven dat ik de overstap wel wilde maken naar team zzp en zij stond hier heel positief tegenover. Tot op heden heb ik hier geen spijt van gehad. Dus waar ben ik nou trots op? Ik denk vooral op het feit dat ik zag waar ik nodig was en dat ik breed inzetbaar ben binnen Medicalhunt.

Hoe is ROK Groep de afgelopen jaren gegroeid en hoe heb jij deze groei ervaren?
De groei van ROK Groep heb ik over het algemeen als positief ervaren. We zijn professioneler geworden en zaken zijn beter geregeld. Waar we voorheen bijvoorbeeld geen heel marketingteam hadden, hebben we nu een hele marketingafdeling die ons ondersteunt met ideeën en campagnes voor ons uitzetten. Tuurlijk is het soms ook lastig geweest om te wennen aan nieuwe teams en nieuwe werkwijzen, maar uiteindelijk bleek het wel altijd een verbetering te zijn.

Wat maakt de cultuur/ROK Groep zo bijzonder?
De korte lijntjes en de informele sfeer tussen de directie en het personeel vind ik erg prettig werken. Ook ben ik erg blij met al mijn collega’s en de leuke sfeer op kantoor. Er wordt naar je geluisterd zowel door collega’s als door de directie en ze denken echt met je mee. Ik heb zelf jaren onder schooltijd gewerkt toen mijn kinderen kleiner waren en dit is nooit een probleem geweest. Zo heb ik mijn opgroeiende gezin en mijn werk altijd goed kunnen combineren. Een werkgever die met je meedenkt en interesse toont in je persoonlijke situatie vind ik erg bijzonder!

Hoe zie jij de toekomst binnen Medicalhunt/ROK Groep voor je en wat hoop jij te bereiken?
Ik zei vroeger vaak gekscherend dat ik directrice van de ROK Groep wilde worden en stiekem zou ik er heel trots op zijn om directrice te zijn van zo’n mooi bedrijf. Maar ik hoop hier vooral nog heel lang met veel plezier te blijven werken. De eerste 6,5 jaar zijn voorbijgevlogen en dat dat zal de komende 25 jaar ook wel zo zijn.

Wat zijn jouw leukste herinneringen van de afgelopen jaren binnen ROK Groep?
Ik heb heel veel leuke herinneringen opgebouwd in al die jaren, maar ik denk dat de uitjes er wel uit springen. Vooral het gala en de reis naar Mallorca waren natuurlijk heel bijzonder. Maar ook de verhalen van Steven toen hij nog op de SEH werkte, samen voetbal en olympische spelen kijken, de BKU toernooien en dan vooral de gezelligheid tijdens de 3e helft. Ook aan de tijd toen we nog met alles en iedereen boven zaten heb ik hele leuke herinneringen. Maar ik vind het vooral bijzonder dat veel van mijn collega’s ook echt vrienden en vriendinnen zijn geworden en dat deze momenten en herinneringen samen hebben kunnen delen.

Ook werken bij ROK Groep? Bekijk hier al onze vacatures of neem direct contact op!

×

Leuk dat je contact opneemt met ROK Groep. 

× Whatsapp ons!