Accountmanager vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als accountmanager? Ga aan de slag bij ROK Groep! In jouw rol krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheden om je eigen functie tot een succes te maken. Benieuwd naar meer over werken als accountmanager bij ROK Groep? Lees dan snel verder! 

Hester HR stage - ROK Groep

Vacatures accountmanager 

Commercieel, enthousiast en ondernemend: dat is wat wij zoeken in een nieuwe accountmanager! Kun jij je hierin vinden? Dan is werken als accountmanager bij ROK Groep iets voor jou! Iedere dag gaan wij gezamenlijk voor goud en vieren we onze successen. Zodra jij aan de slag gaat profiteer je van vele voordelen, zoals:

 • Een salaris van €3.000 tot €4.200 b.p.m. afhankelijk van je ervaring;
 • Een individueel keuzebudget (IKB), waarmee je onder andere extra vakantiedagen kunt kopen;
 • Regelmatig de leukste teamuitjes;
 • Een winst gerelateerde bonusuitkering.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden bij ROK Groep? Neem direct contact op met Fenna via de knop hieronder.

Accountmanager 

Werken als accountmanager betekent een gevarieerde agenda en iedere dag weer nieuwe uitdagingen! Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor relatiebeheer en het uitbouwen van bestaande klanten. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het uitbouwen van prospectrelaties en het binnenhalen van nieuwe klanten en prospects. Proactief ga jij op pad en op zoek naar nieuwe bedrijven om mee samen te werken. Je bent altijd op de hoogte van ontwikkelingen bij je klanten waardoor je goed in kunt spelen op hun wensen en behoeften. Samen met de recruiters zorg jij voor de beste kandidaten voor de leukste vacatures. Tot slot ben jij actief bezig met het uitbreiden van jouw (online) netwerk en ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt. 

Enthousiast geworden? Doe een open sollicitatie als accountmanager bij ROK Groep onderaan de pagina.

Werken als accountmanager: zo ziet je werkdag eruit 

Werken als accountmanager? Juan, accountmanager bij Medicalhunt, kan je dit als geen ander vertellen!

Juan vertelt: “We trappen de werkdag af met een dagstart. Een belangrijk moment waarin ik de agenda afstem met mijn collega’s. Dit zorgt ervoor dat we allemaal op één lijn zitten en klaar zijn om aan de dag te beginnen. Na de dagstart duik ik in mijn mailbox en doe ik administratieve werkzaamheden. Hierna bepaal ik mijn prioriteiten voor de dag en maak ik mijn dagplanning. Hierin staat precies wat ik moet doen deze werkdag.  
 
Een groot deel van mijn werk draait om relatiebeheer. Ik onderhoud contacten met bestaande opdrachtgevers en zorgcollega’s, luister naar hun behoeften en zorg ervoor dat zij tevreden zijn met onze diensten. Ook ben ik actief bezig met sales. Ik benader potentiële klanten en bouw het bestaande klantenbestand uit. Dit is een uitdagend maar leuk deel van mijn rol, omdat het de groei van Medicalhunt stimuleert.  

Er hangt een positieve en sociale sfeer op kantoor. Dit is fijn, aangezien ik in mijn functie veel samenwerk met mijn collega’s.” 

Opleiding accountmanager

Om als accountmanager aan de slag te gaan dien jij in het bezit te zijn van hbo werk- en denkniveau, bijvoorbeeld door je opleiding of werkervaring.  

Bij ROK Groep vinden we persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke groei ontzettend belangrijk. Door externe trainingen en opleidingen ontwikkel jij je zoals je wilt. Doorgroeien van bijvoorbeeld junior naar senior binnen ROK Groep? Met ons interne ontwikkelingstraject krijg jij de handvatten die je hiervoor nodig hebt. Groei je mee? 

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem contact op met Fenna via de knop hieronder.

Accountmanager salaris  

Bij ROK Groep krijg jij een marktconform salaris als accountmanager. Je ontvangt een brutosalaris van €3.000,- tot €4.200,- per maand, afhankelijk van je ervaring. Ook hebben wij een individueel keuzebudget (IKB), dat je kan inzetten voor extra salaris, opleiding, leasefiets of extra verlofdagen.  

Werken als accountmanager via ROK Groep 

Werk maken van talent, dat is waar wij elke dag ons bed fluitend voor uitkomen. Met onze labels verbinden wij namelijk de leukste werkgevers met de beste werknemers in verschillende sectoren. Binnen de zorg helpen wij de beste verpleegkundigen, helpenden en overig zorgpersoneel aan een betekenisvolle baan bij Medicalhunt. Bij Dujob bemiddelen én leiden we op voor de beste banen in de metaal, techniek, industrie en logistiek. Bij Dag1 maken we de juiste match voor verschillende office-functies. En samen met onze collega’s van Quotec bouwen we de mooiste maatwerk oplossingen op het gebied van software en apps. Met een team van gedreven, betrokken en nuchtere medewerkers gaan wij iedere dag voor goud en hebben wij plezier in het werk, doe je mee?

Doe een open sollicitatie!

Enthousiast geworden? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

  Meer weten Neem contact met ons op.
  Afdeling HR
  ×

  Leuk dat je contact opneemt met ROK Groep. 

  × Whatsapp ons!