Business Unit Manager

Ben jij een Business Unit Manager en op zoek naar een nieuwe baan? Bij ROK Groep hebben wij verschillende vacatures als Business Unit Manager! In jouw nieuwe rol als Business Unit Manager bij ROK Groep krijg je veel vrijheden en verantwoordelijkheden om je eigen functie tot een succes te maken. Benieuwd naar meer over werken als Business Unit Manager? Lees snel verder! 

Hester HR stage - ROK Groep

Vacatures Business Unit Manager

Ben jij een inspirerende en ondernemende Business Unit Manager? Dan zoeken wij jou! Bij ROK Groep hebben we diverse Business Unit Manager vacatures openstaan. Ben jij klaar voor jouw nieuwe uitdaging bij ROK Groep? Bekijk dan al onze Business Unit Manager vacatures!

Business Unit Manager

Als Business Unit Manager ben je zowel verantwoordelijk voor het genereren van New Business als voor het uitbouwen van je klantrelaties bij bestaande opdrachtgevers. Je bent een persoonlijke verbinder en van nature nieuwsgierig. In jouw functie zorg je ervoor dat je het maximale haalt uit het team. Dit doe je met behulp van jouw aanstekelijke enthousiasme en door ieder de ruimte te geven zich te ontwikkelen. Verder werk je hard mee aan de team- en organisatiedoelstellingen. Wij zien grote schaarste ontstaan in ons vakgebied, dat vraag om een proactieve houding, oplossingsgerichte mindset en een gezonde dosis creativiteit. Jij bent de drijvende kracht achter de jaarplannen en ontwikkeling van jouw business unit en doet dat door jouw medewerkers hier in te betrekken. Samen maken wij het verschil!

Werken als Business Unit Manager: zo ziet je werkdag eruit 

Werken als Business Unit Manager? Melanie, Business Unit Manager bij Medicalhunt, kan je dit als geen ander vertellen!

“Mijn werkdag is super divers! Ik ondersteun op zowel de sales en de recruitment kant. Ik heb klanten in mijn beheer waarbij ik verantwoordelijk ben voor uitbouw, bel acquisitie om ons klantenbestand uit te breiden en contact met onze kandidaten. Daarnaast coach ik onze teams en stuur ik de managers aan.

Buiten de operatie houd ik mij bezig met het ondersteunen van onze marketingafdeling, ga ik samenwerkingen aan met andere detacheringsbureau’s en houd ik mij bezig met de ontwikkelingen op de markt zodat Medicalhunt klaar is voor de toekomst. Ik denk na over onze strategie en spar met onze directie over volgende stappen. Onder aan de streep ben ik verantwoordelijk voor het realiseren van het budget en stuur ik in op KPI’s.”

Opleiding Business Unit Manager

Om als Business Unit Manager aan de slag te gaan dien jij in het bezit te zijn van HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld door je opleiding of werkervaring. Met minimaal vijf jaar bewezen succesvolle commerciële ervaring in de uitzend- of detacheringsbranche, breng jij leidinggevende expertise mee, waarbij je 10-15 medewerkers hebt aangestuurd. Jouw ervaring omvat het begeleiden van collega’s naar een hoger niveau en het toepassen van diverse leidinggevende stijlen om het beste uit jouw team te halen.

Bij ROK Groep vinden we persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke groei ontzettend belangrijk. Door externe trainingen en opleidingen ontwikkel jij je zoals je wilt. Groei je mee?

Business Unit Manager salaris  

Bij ROK Groep krijg jij een marktconform salaris als Business Unit Manager. Je ontvangt een brutosalaris van €4.500,- en €6.800,- per maand, afhankelijk van je ervaring. Ook hebben wij een individueel keuzebudget (IKB), dat je kan inzetten voor extra salaris, opleiding, leasefiets of extra verlofdagen. Profiteer ook van een zakelijke auto met privé-optie, een mobiele telefoon, en een laptop. Daarnaast bieden we opleidingsmogelijkheden, een bonusregeling, en een goede pensioenregeling. Zo investeren we in jouw welzijn en groei, waardoor je met vertrouwen aan je carrière kunt bouwen.

Werken als Business Unit Manager via ROK Groep 

Werk maken van talent, dat is waar wij elke dag ons bed fluitend voor uitkomen. Met onze labels verbinden wij namelijk de leukste werkgevers met de beste werknemers in verschillende sectoren. Binnen de zorg helpen wij de beste verpleegkundigen, helpenden en overig zorgpersoneel aan een betekenisvolle baan met Medicalhunt. Bij Dujob bemiddelen én leiden we op voor de beste banen in de metaal, techniek, industrie en logistiek. Bij Dag1 maken we de juiste match voor verschillende office-functies. En samen met onze collega’s van Quotec bouwen we de mooiste maatwerk oplossingen op het gebied van software en apps. Met een team van gedreven, betrokken en nuchtere medewerkers gaan wij iedere dag voor goud en hebben wij plezier in het werk, doe je mee? 

Meer weten Neem contact met ons op.
Afdeling HR