Consultant traineeship vacatures

Wil jij altijd al consultant worden maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Ben jij toe aan een nieuwe carrière en wil jij je ontwikkelen tot een specialist in arbeidsbemiddeling? Lees dan snel verder!

Hester HR stage - ROK Groep

Vacatures consultant traineeship

Ben jij toe aan een nieuwe carrière en wil jij je ontwikkelen tot een specialist in arbeidsbemiddeling? Dan is een consultant traineeship bij ROK Groep in Utrecht de stap voor jou! Zodra je aan de slag gaat profiteer je direct van een aantal voordelen, zoals:

 • Een salaris van €2.300 b.p.m.;
 • Een Individueel Keuzebudget (IKB), waarmee je onder andere extra vakantiedagen of extra salaris kunt kopen;
 • Regelmatig de leukste teamuitjes;
 • Een winst gerelateerde bonusuitkering.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem contact op met Fenna via de knop hieronder.

Consultant traineeship

Tijdens jouw traineeship consultant bij ROK Groep word jij opgeleid tot consultant. In een intensieve periode van drie maanden krijg jij onder andere trainingen en e-learnings over het schrijven van vacatures, het voeren van een intake gesprek en over verschillende gesprekstechnieken. De kennis die jij opdoet, pas je toe in de praktijk: jij gaat namelijk tijdens het consultant traineeship al meteen aan de slag als recruiter! Voor de externe klanten van ROK Groep ga je op zoek naar de beste kandidaten om hun vacatures mee te vervullen. Uiteraard word je tijdens je traineeship intensief begeleid door een van onze professionals. 

Ben je dan na drie maanden uitgeleerd? Zeker niet! Na het succesvol afronden van je consultant traineeship ga jij beginnen met een externe opdracht. Bij de klant ga jij als consultant aan de slag en help je hen met hun recruitmentactiviteiten. Tijdens je opdracht onderhouden wij natuurlijk intensief contact met jou. Zo zijn er verschillende intervisies en terugkomdagen en blijven wij jouw kennis bijspijkeren en je talenten verder ontwikkelen!

Werken als consultant: zo ziet je werkdag eruit 

Sinds 2021 werkt Kasia als consultant bij Dujob, één van onze labels. Ze neemt je graag mee in haar werkdag als consultant!

“Mijn dag start met het doornemen van de agenda en het opstellen van een plan. Ik bekijk geplande afspraken en stel vacatureteksten op. Door de dag heen ga ik op zoek naar de perfecte match tussen werknemer en werkgever. Zodra er sollicitaties binnenkomen, kijk ik of hij of zij voldoet aan de vereisten. Ik kijk bijvoorbeeld naar werkervaring, vaardigheden, opleiding en andere relevante informatie.  

Persoonlijke gesprekken met kandidaten zijn ook belangrijk. Zo leer ik diegene beter kennen en kan ik een perfecte match maken met een opdrachtgever! Zodra ik die match heb gevonden, begeleid ik het onderhandelingsproces. Hierna houd ik contact en beantwoord ik vragen over bijvoorbeeld wetgeving, salarisstroken of ziekteverzuim.

Mijn dagen zijn altijd anders, dat vind ik juiste het leukste aan het werk als consultant!”

Opleiding consultant traineeship

Om het consultant traineeship te volgen dien jij in het bezit te zijn van MBO 4 werk- en denkniveau, bijvoorbeeld door je opleiding of werkervaring.

Voor de selectie van het consultant traineeship kijken wij niet naar je opleiding of vorige werkervaring maar puur naar je skills en persoonlijkheid. De functie van consultant kan best hectisch zijn, het is daarom belangrijk dat jij meerdere ballen tegelijk hoog kan houden en dan ook het overzicht kan bewaren. Omdat je ook extern aan de slag gaat, heb je een proactieve instelling en ben je communicatief vaardig zodat je ook om hulp kan vragen als dit nodig is.

Meer weten? Neem contact op met Fenna via de knop hieronder.

Consultant traineeship salaris  

Bij ROK Groep krijg jij een vast salaris van €2.300 bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband. Ook hebben wij een individueel keuzebudget (IKB), dat je kan inzetten voor extra salaris, opleiding, leasefiets of extra verlofdagen.

Werken als consultant via ROK Groep 

Werk maken van talent, dat is waar wij elke dag ons bed fluitend voor uitkomen. Met onze labels verbinden wij namelijk de leukste werkgevers met de beste werknemers in verschillende sectoren. Binnen de zorg helpen wij de beste verpleegkundigen, helpenden en overig zorgpersoneel aan een betekenisvolle baan met Medicalhunt. Bij Dujob bemiddelen én leiden we op voor de beste banen in de metaal, techniek, industrie en logistiek. Bij Dag1 maken we de juiste match voor verschillende office-functies. En samen met onze collega’s van Quotec bouwen we de mooiste maatwerk oplossingen op het gebied van software en apps. Met een team van gedreven, betrokken en nuchtere medewerkers gaan wij iedere dag voor goud en hebben wij plezier in het werk, doe je mee? 

Werken als consultant via ROK Groep 

Enthousiast geworden? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

  Meer weten Neem contact met ons op.
  Afdeling HR
  ×

  Leuk dat je contact opneemt met ROK Groep. 

  × Whatsapp ons!