Vacature Consultant

Ben jij een consultant en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij ROK Groep zijn we op zoek naar nieuwe consultants voor onze verschillende labels. In jouw nieuwe functie profiteer je van vele voordelen en krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen functie tot een succes te maken. Wil je meer weten over deze consultant vacature? Lees dan snel verder!

Hester HR stage - ROK Groep

Vacatures consultant 

Als consultant werk je in een tof team waarmee je samenbouwt aan oplossingen voor organisatievraagstukken. Je verbindt moeiteloos de juiste kandidaten aan de juiste werkgevers. Je weet daarom als geen ander de wensen van de werkgevers te vertalen in de juiste kandidaten. Je komt te werken bij één van onze labels: Medicalhunt, Dujob, Dag1 en Quotec. Bij ROK Groep profiteer je van vele voordelen, zoals:

 • Een salaris van €2.600 tot €3.800 b.p.m.;
 • Een individueel keuzebudget (IKB), waarmee je onder andere extra vakantiedagen kunt kopen;
 • Regelmatig gezellige teamuitjes;
 • Een winst gerelateerde bonusuitkering.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden als consultant bij ROK Groep? Neem direct contact op met Fenna via de knop hieronder.

Consultant

Als consultant ben jij de schakel tussen strategie en operatie. Je neemt strategisch inzicht mee waarmee je organisaties helpt het juiste talent te vinden.

Wat kun je verwachten?

 • Je analyseert de behoefte van de klanten en vertaalt deze naar concrete recruitmentoplossingen;
 • Door jouw expertise en netwerk trek je de juiste professionals aan voor diverse functies binnen het label;
 • Je werkt nauw samen binnen je team om de beste resultaten te behalen en de klanttevredenheid te waarborgen.

Enthousiast geworden? Doe een open sollicitatie als consultant bij ROK Groep onderaan de pagina.

Werken als consultant: zo ziet je werkdag eruit 

Sinds 2021 werkt Kasia als consultant bij Dujob, één van onze labels. Ze neemt je graag mee in haar werkdag!

“Mijn dag begint met het doornemen van de agenda en het opstellen van een plan. Ik bekijk geplande afspraken en stel vacatureteksten op. Door de dag heen ga ik op zoek naar de perfecte match tussen werknemer en werkgever. Zodra er sollicitaties binnenkomen, start ik met het beoordelen om te kijken of hij of zij voldoet aan de vereisten. Zo kijk ik bijvoorbeeld naar werkervaring, vaardigheden, opleiding en andere relevante informatie.  

Persoonlijke gesprekken met kandidaten zijn ook belangrijk. Zo leer ik diegene beter kennen en kan ik een goede match maken! Zodra ik die match heb gevonden, begeleid ik het onderhandelingsproces. Hierna houd ik contact en help ik met vragen over bijvoorbeeld wetgeving, salarisstroken of ziekteverzuim.

Mijn dagen zijn altijd anders, dat vind ik juiste het leukste aan het werk als consultant!”

Opleiding consultant 

Om aan de slag te gaan als consultant dien je te beschikken over een relevant mbo niveau 4 diploma, bijvoorbeeld in de richting van HR, bedrijfskunde of een vergelijkbare richting.

Bij ROK Groep vinden we persoonlijke groei belangrijk. We bieden daarom de mogelijkheid om externe trainingen en opleidingen te volgen, zodat jij je kunt blijven ontwikkelen binnen ROK Groep. Ook bieden we doorgroeimogelijkheden zoals van junior naar senior in jouw functie.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden bij ROK Groep? Neem contact op met Fenna via de knop hieronder.

Consultant salaris  

Afhankelijk van je ervaring verdien je als consultant bij ROK Groep een bruto salaris van € 2.600,- tot € 3.800,- per maand. Naast je bruto salaris hebben we ook nog een Individueel Keuzebudget (IKB) van 15%. Deze kun je vrij besteden aan bijvoorbeeld extra vakantiedagen of extra salaris.

Werken als consultant via ROK Groep 

Werk maken van talent, dat is waar wij elke dag ons bed fluitend voor uitkomen. Met onze labels verbinden wij namelijk de leukste werkgevers met de beste werknemers in verschillende sectoren. Binnen de zorg helpen wij de beste verpleegkundigen, helpenden en overig zorgpersoneel aan een betekenisvolle baan met Medicalhunt. Bij Dujob bemiddelen én leiden we op voor de beste banen in de metaal, techniek, industrie en logistiek. Bij Dag1 maken we de juiste match voor verschillende office-functies. En samen met onze collega’s van Quotec bouwen we de mooiste maatwerk oplossingen op het gebied van software en apps. Met een team van gedreven, betrokken en nuchtere medewerkers gaan wij iedere dag voor goud en hebben wij plezier in het werk, doe je mee? 

Doe een open sollicitatie!

Enthousiast geworden? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Meer weten Neem contact met ons op.
  Afdeling HR
  ×

  Leuk dat je contact opneemt met ROK Groep. 

  × Whatsapp ons!