Corporate recruiter vacature

Ben jij een corporate recruiter en klaar voor een nieuwe uitdaging? Maak werk van je talent bij
ROK Groep! Meer weten over werken als corporate recruiter bij ROK Groep? Lees dan snel verder.

Elise - ROK Groep

Vacatures corporate recruiter 

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Ga aan de slag als corporate recruiter bij ROK Groep en maak je eigen functie tot een succes. Zodra je aan de slag gaat profiteer je van uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • Een salaris van €3.200 tot €4.800 b.p.m. afhankelijk van je ervaring;
 • Een Individueel Keuzebudget (IKB), waarmee je onder andere extra vakantiedagen kunt kopen;
 • Regelmatig de leukste teamuitjes;
 • Een winst gerelateerde bonusuitkering.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem contact op met Fenna via de knop hieronder.

Corporate recruiter

Als corporate recruiter bij ROK Groep speel je een cruciale rol in het identificeren, aantrekken en selecteren van talentvolle collega’s die passen bij onze organisatiecultuur. Je houdt je bezig met verschillende werkzaamheden en geen dag is hetzelfde! In jouw functie krijg jij alle vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen functie tot een succes te maken. 

Werken als corporate recruiter: zo ziet je werkdag eruit 

Als corporate accountmanager sta jij iedere keer weer voor nieuwe uitdagingen. Jij houdt je bezig met verschillende werkzaamheden zoals het actief zoeken naar potentiële nieuwe collega’s via verschillende wervingskanalen, het beoordelen van cv’s en sollicitaties, het opbouwen van sterke relaties met kandidaten.

Ook zorg je voor een positieve kandidaat ervaring gedurende het wervingsproces en het bijdragen aan de ontwikkeling van het wervingsbeleid en het implementeren van beste praktijken op het gebied van werving en selectie.

In jouw functie werk je nauw samen met afdelingsmanagers om hun wervingsbehoeften te begrijpen en geschikte wervingsstrategieën te ontwikkelen. Is dit echt iets voor jou? Bekijk dan al onze corporate recruiter vacatures en solliciteer direct! 

Opleiding corporate recruiter

Om als corporate recruiter aan de slag te gaan dien jij in het bezit te zijn van MBO 4 werk- en denkniveau, bijvoorbeeld door je opleiding of werkervaring. Ook dien jij aantoonbare ervaring als corporate recruiter te hebben. 

Bij ROK Groep vinden we persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke groei ontzettend belangrijk. Door externe trainingen en opleidingen ontwikkel jij je zoals je wilt. Doorgroeien van bijvoorbeeld junior naar senior binnen ROK Groep? Met ons interne ontwikkelingstraject krijg jij de handvatten die je hiervoor nodig hebt. Groei je mee? 

Benieuwd naar jouw mogelijkheden als corporate recruiter bij ROK Groep? Neem contact op met Fenna via de knop hieronder.

Corporate recruiter salaris  

Bij ROK Groep krijg jij een marktconform salaris als corporate recruiter. Je ontvangt een brutosalaris van €3.200 tot €4.838 per maand, afhankelijk van je ervaring. Ook hebben wij een individueel keuzebudget (IKB), dat je kan inzetten voor extra salaris, opleiding, leasefiets of extra verlofdagen.  

Werken als corporate recruiter via ROK Groep 

Werk maken van talent, dat is waar wij elke dag ons bed fluitend voor uitkomen. Met onze labels verbinden wij namelijk de leukste werkgevers met de beste werknemers in verschillende sectoren. Binnen de zorg helpen wij de beste verpleegkundigen, helpenden en overig zorgpersoneel aan een betekenisvolle baan met Medicalhunt. Bij Dujob bemiddelen én leiden we op voor de beste banen in de metaal, techniek, industrie en logistiek. Bij Dag1 maken we de juiste match voor verschillende office-functies. En samen met onze collega’s van Quotec bouwen we de mooiste maatwerk oplossingen op het gebied van software en apps. Met een team van gedreven, betrokken en nuchtere medewerkers gaan wij iedere dag voor goud en hebben wij plezier in het werk, doe je mee? 

Doe een open sollicitatie!

Enthousiast geworden? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

  Meer weten Neem contact met ons op.
  Afdeling HR
  ×

  Leuk dat je contact opneemt met ROK Groep. 

  × Whatsapp ons!