Nieuw label voor innovatieve HR-oplossingen: NinePlus People

Emmeloord – Vol trots presenteren ROK Groep en Kantoormanager 2.0 het label NinePlus People, een nieuw bedrijf dat zich richt op het versterken van bedrijfsculturen en innovatieve en praktische HR-oplossingen biedt voor Scale Ups in Nederland. 

“Binnen ROK Groep hechten we enorm veel waarde aan aantrekkelijk werkgeverschap en werken we voortdurend aan het creëren van een magnetische cultuur. Dit doen we al jaren intern, maar met het toevoegen van NinePlus People in ons dienstenpakket, kunnen we nu ook onze klanten hierin adviseren. Hiermee helpt ROK Groep haar klanten niet meer alleen te groeien dankzij het voorzien en ontwikkelen van A-spelers, maar nu ook met het behoud van A-spelers. Kortom, een mooie toevoeging op ons People georiënteerde dienstenpallet”, aldus Johan Oost, algemeen directeur van ROK Groep.

Sinds eind vorig jaar is ROK Groep medeaandeelhouder van Kantoormanager 2.0 en uit deze samenwerking is NinePlus People ontstaan. Eigenaar van Kantoormanager 2.0 en directrice van NinePlus People Ariejonne Oost vertelt: “Door mijn eigen ervaring als mkb-ondernemer begrijp ik de uitdagingen waar ondernemers mee te maken krijgen, vooral op het gebied van personeel. NinePlus People biedt het de ondernemer gerichte, op maat gemaakte HR-oplossingen die direct toepasbaar zijn en hun bedrijf, hun team en hen vooruithelpen. Vanuit Kantoormanager 2.0 zijn we vooral sterk in het neerzetten van de administratieve processen rondom HR. Dat, gecombineerd met de expertise vanuit ROK Groep, is een gouden combinatie. 

Over NinePlus People

NinePlus People helpt organisaties bij het neerzetten van een sterke bedrijfscultuur door middel van een doordachte HR-structuur. Zij gelooft dat een sterke bedrijfscultuur de sleutel is tot succes én dat de beste resultaten worden behaald wanneer hun medewerkers werken in een aantrekkelijke werkomgeving. De missie van NinePlus People is dan ook om elke organisatie te helpen aan een NinePlus cultuur, waarin aandacht is voor elkaar én voor persoonlijke en zakelijke groei. 

Meer weten over NinePlus People? Bezoek de website van NinePlus People.

×

Leuk dat je contact opneemt met ROK Groep. 

× Whatsapp ons!