Recruiter traineeship vacatures

Wil jij recruiter worden zonder ervaring of wil jij recruiter worden maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Ga aan de slag met het recruitment traineeship bij ROK Groep in Utrecht en word een specialist in de arbeidsbemiddeling! Lees snel meer over jouw nieuwe uitdaging.

Samen plezier - ROK Groep

Vacatures recruiter traineeship 

Ben jij toe aan een nieuwe carrière en wil jij je ontwikkelen tot een specialist in arbeidsbemiddeling? Dan is een recruiter traineeship bij ROK Groep de stap voor jou! Zodra jij aan de slag gaat profiteer je van vele voordelen, zoals:

 • Een salaris van €2.300 b.p.m.;
 • Een Individueel keuzebudget (IKB), waarmee je onder andere extra vakantiedagen kunt kopen;
 • Regelmatig de leukste teamuitjes;
 • Een winst gerelateerde bonusuitkering.

Recruiter traineeship

Tijdens het traineeship recruiter bij ROK Groep word jij opgeleid tot recruiter. In een intensieve periode van drie maanden krijg jij onder anderen trainingen en e-learnings over het schrijven van vacatures, het voeren van een intake gesprek en over verschillende gesprekstechnieken. De kennis die jij opdoet, pas je direct toe in de praktijk: jij gaat namelijk tijdens het recruitment traineeship al meteen aan de slag als recruiter! Voor de externe klanten van ROK Groep ga je op zoek naar de beste kandidaten om hun vacatures mee te vervullen. Uiteraard word je tijdens je traineeship intensief begeleid door een van onze professionals. 

Ben je dan na drie maanden uitgeleerd? Zeker niet! Na het succesvol afronden van je recruitment traineeship ga jij beginnen met een externe opdracht. Bij de klant ga jij als recruiter aan de slag en help je hen met hun recruitmentactiviteiten. Tijdens je opdracht onderhouden wij natuurlijk intensief contact met jou. Zo zijn er verschillende intervisies en terugkomdagen en blijven wij jouw kennis bijspijkeren en je talenten verder ontwikkelen!

Werken als recruiter: zo ziet je werkdag eruit 

Werken als recruiter? Naoufal is werkzaam als recruiter bij Medicalhunt en kan je dit als geen ander vertellen!

“Aan het begin van mijn werkdag check ik mijn berichten en e-mails. Hierna overleg ik samen met mijn collega’s de focus voor de werkdag of week. Ik doe een ronde op social media om nieuwe zorgprofessionals te vinden. Later op de ochtend heb ik een intake gepland staan. Hierna kan ik de kandidaat voorstellen bij onze opdrachtgever. Ook bel ik met onze zorgcollega’s om te horen hoe het gaat. Daarnaast onderhoud ik het contact met onze opdrachtgevers en voer ik administratieve taken uit.

In de middag komt een zorgcollega haar contract ondertekenen! Ik zorg ervoor dat alles goed in het systeem komt en ik regel haar nieuwe auto. Deze kan ze voor haar start komen ophalen. Balans is belangrijk, zo heb ik tussendoor een wedstrijd tafeltennis, ik behoud nog steeds de winning-streak! Aan het einde van de dag bestel ik nog een taart voor een zorgcollega, ze is namelijk de medewerker van de maand. Dan ben ik alweer klaar voor vandaag.”

Opleiding recruiter traineeship 

Om het recruitment traineeship te volgen dien jij in het bezit te zijn van MBO 4 werk- en denkniveau, bijvoorbeeld door je opleiding of werkervaring.

Voor de selectie van het recruitment traineeship kijken wij niet naar je opleiding of vorige werkervaring maar puur naar je skills en persoonlijkheid. De functie van recruiter kan best hectisch zijn, het is daarom belangrijk dat jij meerdere ballen tegelijk hoog kan houden en dan ook het overzicht kan bewaren. Omdat je ook extern aan de slag gaat, heb je een proactieve instelling en ben je communicatief vaardig zodat je ook om hulp kan vragen als dit nodig is.

Meer weten? Neem contact op met Fenna via de knop hieronder.

Recruiter traineeship salaris  

Bij ROK Groep krijg jij een vast salaris van €2.300,- bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband. Ook hebben wij een individueel keuzebudget (IKB), dat je kan inzetten voor extra salaris, opleiding, leasefiets of extra verlofdagen.

Werken als recruiter via ROK Groep 

Werk maken van talent, dat is waar wij elke dag ons bed fluitend voor uitkomen. Met onze labels verbinden wij namelijk de leukste werkgevers met de beste werknemers in verschillende sectoren. Binnen de zorg helpen wij de beste verpleegkundigen, helpenden en overig zorgpersoneel aan een betekenisvolle baan met Medicalhunt. Bij Dujob bemiddelen én leiden we op voor de beste banen in de metaal, techniek, industrie en logistiek. Bij Dag1 maken we de juiste match voor verschillende office-functies. En samen met onze collega’s van Quotec bouwen we de mooiste maatwerk oplossingen op het gebied van software en apps. Met een team van gedreven, betrokken en nuchtere medewerkers gaan wij iedere dag voor goud en hebben wij plezier in het werk, doe je mee? 

Doe een open sollicitatie!

Enthousiast geworden? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

  Meer weten Neem contact met ons op.
  Afdeling HR
  ×

  Leuk dat je contact opneemt met ROK Groep. 

  × Whatsapp ons!