Recruiter vacatures

Ben jij een recruiter en op zoek naar een nieuwe baan of wil je graag recruiter worden? Bij ROK Groep hebben wij verschillende vacatures als recruiter! In jouw nieuwe rol als recruiter bij ROK Groep krijg je veel vrijheden en verantwoordelijkheden om je eigen functie tot een succes te maken. Benieuwd naar meer over werken als recruiter? Lees snel verder! 

Hester HR stage - ROK Groep

Vacatures recruiter 

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als recruiter? Bij ROK Groep hebben we diverse recruiter vacatures openstaan. Of je nu op zoek bent naar een baan als recruiter in de techniek branche, voor office functies of zorgpersoneel. Bij ROK Groep kun je alle kanten op! Benieuwd naar al onze recruiter vacatures? Bekijk ze hieronder en vind jouw ideale vacature. 

Recruiter 

Als recruiter ben jij een belangrijke schakel in het proces tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het zoeken naar de beste professionals, het voeren van intakegesprekken en het in contact staan met verschillende klanten. Als recruiter sta je iedere dag weer voor nieuwe uitdagingen en ben je bezig met verschillende projecten. Met nieuwe klanten weet je een goede band op te bouwen en voor bestaande klanten zet jij net dat stapje extra.  

Werken als recruiter: zo ziet je werkdag eruit 

Werken als recruiter? Naoufal, recruiter bij Medicalhunt, kan je dit als geen ander vertellen! Een typische werkdag van Naoufal gaat er zo aan toe:

“Mijn werkdag begint met het checken van mijn berichten en e-mails. Hierna bespreek ik samen met mijn collega’s de focus voor de werkdag of week. Ik doe een ronde op social media om nieuwe zorgprofessionals te vinden. Ook bel ik met onze zorgcollega’s om te horen hoe het gaat. Later op de ochtend heb ik een intake gepland staan. Hierna kan ik de kandidaat voorstellen bij onze opdrachtgever. Ook onderhoud ik het contact met onze opdrachtgevers en voer ik administratieve taken uit.

In de middag komt een zorgcollega haar contract ondertekenen. Ik zorg ervoor dat alles goed in het systeem komt en ik regel haar nieuwe auto die ze voor haar start kan komen ophalen. Balans is belangrijk, zo heb ik tussendoor een wedstrijd tafeltennis. Ik behoud nog steeds de winning-streak. Aan het einde van de dag bestel ik nog een taart voor een zorgcollega, ze is namelijk medewerker van de maand! En zo is de werkdag alweer voorbij.”

Opleiding recruiter 

Om als recruiter aan de slag te gaan dien jij in het bezit te zijn van MBO 4 werk- en denkniveau, bijvoorbeeld door je opleiding of werkervaring.  

Bij ROK Groep vinden we persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke groei ontzettend belangrijk. Door externe trainingen en opleidingen ontwikkel jij je zoals je wilt. Doorgroeien van bijvoorbeeld junior naar senior binnen ROK Groep? Met ons interne ontwikkelingstraject krijg jij de handvatten die je hiervoor nodig hebt. Groei je mee? 

Heb jij geen soortgelijke opleiding afgerond maar wil je wel graag als recruiter aan de slag? Dat kan! Bij ROK Groep bieden wij ook de mogelijkheid om een recruiter traineeship te volgen. 

Recruiter salaris  

Bij ROK Groep krijg jij een marktconform salaris als recruiter. Je ontvangt een brutosalaris van €2.350 tot €3.800 per maand, afhankelijk van je ervaring. Ook hebben wij een individueel keuzebudget (IKB), dat je kan inzetten voor extra salaris, opleiding, leasefiets of extra verlofdagen.  

Werken als recruiter via ROK Groep 

Werk maken van talent, dat is waar wij elke dag ons bed fluitend voor uitkomen. Met onze labels verbinden wij namelijk de leukste werkgevers met de beste werknemers in verschillende sectoren. Binnen de zorg helpen wij de beste verpleegkundigen, helpenden en overig zorgpersoneel aan een betekenisvolle baan met Medicalhunt. Bij Dujob bemiddelen én leiden we op voor de beste banen in de metaal, techniek, industrie en logistiek. Bij Dag1 maken we de juiste match voor verschillende office-functies. En samen met onze collega’s van Quotec bouwen we de mooiste maatwerk oplossingen op het gebied van software en apps. Met een team van gedreven, betrokken en nuchtere medewerkers gaan wij iedere dag voor goud en hebben wij plezier in het werk, doe je mee? 

Meer weten Neem contact met ons op.
Afdeling HR