Recruiter vacature

Ben jij een recruiter en op zoek naar een nieuwe uitdagende baan? Bij ROK Groep hebben wij verschillende recruiter vacatures! In jouw nieuwe rol als recruiter bij ROK Groep profiteer je van vele voordelen en krijg jij de vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen functie tot een succes te maken. Benieuwd naar meer over werken als recruiter? Lees snel verder! 

Hester HR stage - ROK Groep

Vacature recruiter 

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als recruiter? Ga aan de slag bij ROK Groep! Samen met onze labels Medicalhunt, Dujob, Dag1 en Quotec maken wij werk van talent. Solliciteer je bij ROK Groep, dan kom je te werken bij één van onze labels. Samen kijken we naar de juiste match voor jou! Zodra je aan de slag gaat profiteer je van vele voordelen, zoals:

 • Een salaris van €2.400 tot €3.800 b.p.m.;
 • Een individueel keuzebudget (IKB), waarmee je bijvoorbeeld extra vakantiedagen kunt kopen;
 • Regelmatig de leukste teamuitjes;
 • Een winst gerelateerde bonusuitkering.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden als recruiter bij ROK Groep? Neem direct contact op met Fenna via de knop hieronder.

Recruiter 

Als recruiter ben jij een belangrijke schakel in het proces tussen onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het zoeken naar de beste professionals, het voeren van intakegesprekken en het in contact staan met verschillende klanten. Als recruiter sta je iedere dag weer voor nieuwe uitdagingen en ben je bezig met verschillende projecten. Met nieuwe klanten weet je een goede band op te bouwen en voor bestaande klanten zet jij net dat stapje extra.  

Enthousiast geworden? Doe onderaan de pagina een open sollicitatie als recruiter bij ROK Groep!

Werken als recruiter: zo ziet je werkdag eruit 

Werken als recruiter? Een typische werkdag van Naoufal, recruiter bij Medicalhunt, gaat er zo aan toe:

“Mijn werkdag begint met het checken van mijn berichten en e-mails. Hierna bespreek ik samen met mijn collega’s de focus voor de werkdag of week. Ik doe een ronde op social media om nieuwe zorgprofessionals te vinden. Ook bel ik met onze zorgcollega’s om te horen hoe het gaat. Later op de ochtend heb ik een intake gepland staan. Ook onderhoud ik het contact met onze opdrachtgevers en voer ik administratieve taken uit.

In de middag komt een zorgcollega haar contract ondertekenen. Balans is belangrijk, zo heb ik tussendoor een wedstrijd tafeltennis. Ik behoud nog steeds de winning-streak. Aan het einde van de dag bestel ik nog een taart voor een zorgcollega, ze is namelijk medewerker van de maand! En zo is de werkdag alweer voorbij.”

Opleiding recruiter 

Om als recruiter aan de slag te gaan dien jij in het bezit te zijn van MBO 4 werk- en denkniveau, bijvoorbeeld door je opleiding of werkervaring.  

Bij ROK Groep vinden we persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke groei ontzettend belangrijk. Door externe trainingen en opleidingen ontwikkel jij je zoals je wilt. Doorgroeien van bijvoorbeeld junior naar senior binnen ROK Groep? Met ons interne ontwikkelingstraject krijg jij de handvatten die je hiervoor nodig hebt. Groei je mee? 

Benieuwd naar jouw mogelijkheden als recruiter bij ROK Groep? Neem contact op met Fenna via de knop hieronder.

Recruiter salaris  

Bij ROK Groep krijg jij als recruiter een marktconform salaris. Je ontvangt een brutosalaris van €2.400 tot €3.800 per maand, afhankelijk van je ervaring. Ook hebben wij een individueel keuzebudget (IKB), dat je kan inzetten voor extra salaris, opleiding, leasefiets of extra verlofdagen. Verder ontvang jij jaarlijks een winst gerelateerde bonusuitkering.

Werken als recruiter via ROK Groep 

Werk maken van talent, dat is waar wij elke dag ons bed fluitend voor uitkomen. Met onze labels verbinden wij namelijk de leukste werkgevers met de beste werknemers in verschillende sectoren. Binnen de zorg helpen wij de beste verpleegkundigen, helpenden en overig zorgpersoneel aan een betekenisvolle baan met Medicalhunt. Bij Dujob bemiddelen én leiden we op voor de beste banen in de metaal, techniek, industrie en logistiek. Bij Dag1 maken we de juiste match voor verschillende office-functies. En samen met onze collega’s van Quotec bouwen we de mooiste maatwerk oplossingen op het gebied van software en apps. Met een team van gedreven, betrokken en nuchtere medewerkers gaan wij iedere dag voor goud en hebben wij plezier in het werk, doe je mee? 

Doe een open sollicitatie!

Enthousiast geworden? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

  Meer weten Neem contact met ons op.
  Afdeling HR
  ×

  Leuk dat je contact opneemt met ROK Groep. 

  × Whatsapp ons!