ROK Groep breidt uit

Overname Dag1 - ROK Groep

ROK Groep breidt uit! Vorige week werd intern het mooie nieuws al gecommuniceerd én gevierd: ROK Groep is eigenaar geworden van recruitmentspecialist Dag1 en daarmee is Dag1 officieel bij de Groep gevoegd. 

“De komst van Dag1 is voor ons een mooie toevoeging aan onze Groep. Enerzijds om onze positie in de regio Utrecht te verstevigen, anderzijds door een extra dienstverlening toe te voegen aan ons palet. Als arbeidsmarktspecialist geloven wij in hubs, om samen en landelijk te bouwen aan een sterk netwerk”, vertelt Johan Oost, algemeen directeur en mede-eigenaar van ROK Groep. “Dankzij een nauwe samenwerking kunnen we onze dienstverlening effectiever inzetten om de markt gezamenlijk nóg beter bedienen. Alles met het doel om de leukste werkgevers te verbinden met de beste werknemers.”

Ook business unit manager van Dag1, Manon van Dijk is enthousiast: “Met de komst van ROK Groep benutten wij de ondersteuning van het hoofdkantoor, waardoor er meer ruimte is om te focussen op de business. De afgelopen 11 jaar hebben wij een grote klantenkring opgebouwd en nu we onderdeel zijn van ROK Groep kunnen we onze ambities waarmaken en de potentie die wij als organisatie hebben, omzetten in daadwerkelijke groei met als doel onze klanten optimaal te bedienen. Door krachten te bundelen kunnen we nóg meer kwaliteit leveren, onze zichtbaarheid vergroten en in samenwerking met de labels kunnen we onze klanten nóg meer bieden.”

Voor zowel ROK Groep als Dag1 zijn de huidige kernwaarden enorm belangrijk. “De cultuur en kernwaarden van ROK Groep matchen goed met die van Dag1 en we komen uit dezelfde leerschool”, gaat Johan Oost verder. Ook Manon vertelt: “Beiden streven naar werken met plezier, zetten de klantbeleving centraal en zijn we echte doeners! Kortom, de perfecte match en deze bundeling van expertise ervaren wij als een feestje! Ik ben dan ook ontzettend blij met deze stap en kijk ernaar uit om verder te gaan bouwen aan Dag1 samen met ROK Groep!”

Over Dag1

Dag1 is recruitmentspecialist op het gebied van office functies en hoewel zij gevestigd zijn in Utrecht, zijn ze actief in heel Nederland. Uitvoerig zoeken zij naar de beste match in deze regio’s, waarbij kwaliteit, advies en communicatie centraal staan binnen recruitment en HR-vraagstukken. Met de komst van Dag1 bestaat ROK Groep nu uit Dujob, uitzender in de Metaal, Techniek, Industrie en Logistiek, Medicalhunt, medisch detacheringsbureau voor en door zorgprofessionals, Quotec, softwareontwikkelaar voor HR-oplossingen en nu dus ook Dag1. Samen heeft ROK Groep ruim 70 interne medewerkers verspreid over vestigingen in Emmeloord, Breukelen en Utrecht.

×

Leuk dat je contact opneemt met ROK Groep. 

× Whatsapp ons!