ROK Groep is FD Gazelle 2023

Website FD Gazelle 2023 - ROK Groep

Yes, daar is ‘ie dan! Deze week heeft het Financieel Dagblad bekendgemaakt dat ROK Groep één van de snelst groeiende bedrijven is van Nederland. Daarmee wint ROK Groep de FD Gazelle 2023 in de regio West en categorie groot. Wij zijn ontzettend trots!

“De belangrijkste factor voor de groei van onze organisatie is absoluut goed personeel,” vertelt Johan Oost, algemeen directeur van ROK Groep. “In alles wat we doen staat goed werkgeverschap voorop, daarna pas focus op groei. Ieder jaar richten we onze organisatie in op basis van groei, zodat alle randvoorwaarden tenminste aanwezig zijn. We proberen daarbij ons personeel zo goed mogelijk te faciliteren en werken voortdurend aan een ijzersterke cultuur. Dat onze mensen dag in dag uit weer presteren en er nu voor hebben gezorgd dat we een FD Gazelle 2023 zijn geworden, maakt ons dan ook supertrots!”

Wij houden wel van een wedstrijdje

Bij ROK Groep houden we wel van een wedstrijdje en zijn we super ambitieus. De FD Gazellen Award stond dan ook al een tijdje op ons wensenlijstje. “Eén van de strategische pijlers is gericht op groei en nu we FD Gazelle 2023 zijn geworden, weten we dat we goed op weg zijn en weer een mooie stap hebben gezet in het verwezenlijken van onze ambities!” vertelt Johan enthousiast.

Toekomst proof

Net als de afgelopen jaren, verwachten we ook de komende jaren te blijven groeien. “Er is nog genoeg marktaandeel te winnen in de branches waarin we actief zijn en hebben het volste vertrouwen in ons team dat we samen in staat zijn om die groei ook de komende jaren weer te verwezenlijken.”

×

Leuk dat je contact opneemt met ROK Groep. 

× Whatsapp ons!