ROK Groep is opnieuw uitgeroepen tot Great Place to Work

1200x675 team + GPTW badge ROK Groep

Yes, we did it again: ROK Groep is opnieuw uitgeroepen tot een Great Place to Work. De afgelopen periode heeft Great Place to Work de medewerkerstevredenheid onderzocht, waar de thema’s plezier, vertrouwen en trots zijn gemeten. Met een gemiddeld cijfer van een 9,4 zijn we ontzettend trots dat we dit certificaat mogen behouden.

Alles overziend vindt 98% van de medewerkers ROK Groep een Great Place to Work, in vergelijking met 87% in 2022. Met trots kunnen we dan ook zeggen dat we opnieuw overtuigend de GPTW-certificering hebben behaald.

Gevoel van trots

En dat trotse gevoel, dat overheerst, blijkt! Want uit het onderzoek van Great Place to Work blijkt dat er overall een trots gevoel heerst. Onze collega’s zijn trots op het werken bij ROK Groep. En dat niet alleen, onze collega’s vinden dat er waardering is voor het individu, bij ROK Groep successen worden gevierd, er persoonlijke aandacht is, iedereen gelijk is en dat er zorg en aandacht is voor het personeel. 

Johan Oost, algemeen directeur van ROK Groep, over de GPTW-certificering: “Een magnetische cultuur creëren dankzij uitmuntend werkgeverschap is en blijft onze belangrijkste pijler. Deze fantastische uitslag geeft weer dat onze mensen dat ook echt zo ervaren en dat maakt ons trots. Het afgelopen jaar zijn we hard aan de slag gegaan met de feedback die we uit vorig onderzoek hebben gekregen. Dit prachtige cijfer geeft dan ook een voldaan gevoel en de bevestiging dat we goed op weg zijn om onze droom om Beste Werkgever van Nederland te worden, ook daadwerkelijk te verwezenlijken!”

Een 100% score

Tijdens het medewerkerstevredenheidsonderzoek van Great Place to Work worden verschillende thema’s onderzocht. ‘Mensen krijgen hier veel verantwoordelijkheid’ en ‘Ik word behandeld als een volwaardig lid van onze organisatie, ongeacht mijn positie’ zijn stellingen die met een score van 100% zijn beoordeeld door onze collega’s. Ook de stellingen ‘Mensen kijken ernaar uit om hier naar hun werk te komen’ en ‘Mensen kunnen hier zichzelf zijn’ werden met een score van 100% ingevuld. Dat maakt ons mega trots!

×

Leuk dat je contact opneemt met ROK Groep. 

× Whatsapp ons!